sunnuntai 14. lokakuuta 2012

JÄRKEVÄÄ SYÖMISTÄ

Järkevää syömistä


Syömisen ideologiani pohjautuu Mikael Fogelholmin, Hannele Hiilloskorven ja Patric Borgin ajatuksiin ja oppeihin. Kannatan järkevää syömistä. Mielestäni hyvään oloon ja urheilussa kehittymiseen liittyy kolme perusperiaatetta, 1. harjoitteleminen, 2.lepo ja 3.ravinto. Minun ajatusmaailmassani pääpaino on arkisyömisellä. Päivittäinen ravinto ja ruokailu on aikataulutettu oikein ja ravintosisältö pohjautuu lautasmallin / urheilijan lautasmallin mukaisesti. Syöminen on tärkeää ja sen tulee olla mukavaa, mutta syömisen asenne on oltava kohdillaan.


Hinnasto ja sisältöideat syömisen tarkkailemiseen

1. Ruokailutottumusten tsekkaus 25€
Sisältää ruokapäiväkirjan perusanalysoinnin ja kirjalliset ohjeet tulevalle. Selvitetään myös BMI ja tämänhetkinen tilanne, mietitään tavoite. Selvitetään perusaineenvaihdunta-arvot ja viitteellinen päivittäinen energiankulutus.


2. Syventävä ruokailutottumusten arviointi 50€
Sisältää edellisten lisäksi ruokapäiväkirjan tarkemman analyysin, selvitetään tarkemmin myös vitamiinit, rasvat, ravintoaineiden arvot. Mahdollisesti voidaan analysoida myös parin päivän energiasaannit. Sovitaan 6-8vkon päähän seuraava (1.)palautekerta (kirjallinen) ja mietitään miten voit ja onko mikään muuttunut.


3. Ruokailutottumusten pitempiaikainen seuranta  80€
Sisältää edelliset ja 3 palaute/ analysointi (kirjallinen) kertaa. Olotilan ja ruokailutottumusten seuranta n 8vkon välein. Eli jakso kestää n puoli vuotta.Jos haluat tutkiskella oloasi ja ruokavalioasi, niin ota yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!